KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I COSTA BRAVA

Alle de bedste campingpladser i Costa Brava
I det nordøstlige hjørne af Spanien ligger Costa Bravas 214 km lange kyst med Pyrenæerne i baggrunden. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, gyldent sand, klipper, spændende middelalderlandsbyer og den catalanske kultur og historie. Tag på camping i Costa Brava og nyd det azurblå Middelhav, den lækre spanske mad og vin, samt Spaniens smukke natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
9 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Costa Brava, Spanien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Costa Brava her...

Hvorfor camping på Costa Brava?
Costa Brava er et yndet feriemål og man forstår hurtigt hvorfor.

Highlights fra Costa Brava: 
  • Kombinér storbyferie og camping med et besøg i Barcelona
  • Garanti for masser af sol
  • Kilometerlange strande med det fine sand og smukke hav
  • Lækker mad og fantastiske vine
Vi kender Costa Brava!
Kysten er et tag-selv-bord af kilometerlange, brede sandstrande og små, ugenerte klippebugter. Middelhavet er smukt, men har trods alt sine begrænsninger. I Water World, derimod, kan I få et adrenalinkick på kamikaze-rutsjebaner.

Bestil camping i Costa Brava online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

De bedste campingpladser i Costa Brava

CALA GOGO
Cala Gogo er en stor og luksuriøs plads, der byder på herlige poolkomplekser, en privat strandlagune ved det krystalklare ocean samt et væld af aktiviteter. Der er rig mulighed for udflugter og at udforske naturen i området. Kun en kilometer fra pladsen ligger feriebyen Playa De Aro, hvor cafeer, barer og diskoteker præger nattelivet. Læs mere om Cala Gogo
EL DELFIN VERDE
Med direkte adgang til den store sandstrand over for Medes øerne er El Delfin Verde et sandt tropeparadis. Pladsen byder på et utal af aktiviteter for børn og aktive sjæle. Området byder på skønne byer med mange oplevelser som bl.a. spændende shopping, 1700-tals borge og tyrefægtning. Læs mere om El Delfin Verde

CASTELL MONTGRI
Castell Montgri pladsen har et dejligt pool område, ligger 1,5 km fra stranden og byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Pladsen rummer et poolkompleks placeret på toppen af en bakke, hvorfra der er en helt fantastisk udsigt. Der er mulighed for at benytte sig af gratisbussen ind til den fornøjelige by Estartit. Læs mere om Castell Montgri

Byerne i Costa Brava

Estartit, som oprindeligt er en gammel fiskerhavn, er en by med flere hyggelige fiskerestauranter med en venlig og afslappet atmosfære. I havnen er der bl.a. en bar som har været åben hver eneste dag de sidste 70 år. Tæt på Estartit finder I Marineland, som er et vandland med bl.a. vandrutsjebaner, store pools og delfinoptræden
Playa De Aro bliver betegnet som en eksklusiv ferieby med mange aktiviteter og liv døgnet rundt. Byen emmer af den rigtige sydlandske stemning og byder på mange gode restauranter, cafeer og butikker.

Længere inde i landet finder I byen Torella de Montgri, som er en hyggelig ferieby. Byen byder på et bredt udvalg af lokale specialiteter, hyggelige restauranter og skønne omgivelser.

Fremragende sandstrande og masser af vandsjov

Vandaktiviteter i Costa Brava
I Costa Brava findes mere end 200 km. lækre børnevenlige sandstrande med gyldent sand og klipper med krystalklart vand. Costa Brava byder på unikke snorkel- og dykkermuligheder, spændende middelalder landsbyer og den catalanske kultur og historie.
Strandene i Costa Brava
Tager I med Dansk Bilferie på camping i Spanien, er I garanteret lækre børnevenlige sandstrande ved det skønne middelhav. I Costa Brava finder I 200 km strande med fint gyldent sand og klipper med krystalklart vand. Costa Dorada byder på lange strande med klitter af det fineste sand.

Costa Brava er meget mere end badeferie

Peralada-fæstningen, som i dag bl.a. er et museum og casino, blev bygget i 1300-tallet.integreret i fæstningen er også et augustinerkloster.

I krydset mellem fire floder ligger ”De 4 floders by”, Gírona, som er Cataloniens provinshovedstad. Byen fra det 1. århundrede f.Kr. emmer af historie og I kan finde spor efter stedets romerske, jødiske og mauriske forfædre. Byens største seværdigheder er katedralen og benediktinerklosteret, Sant Pere de Galligants.

Er man vinelsker, er det oplagt at besøge en af de over 40 vingårde i området.
Kombiner camping I Costa Brava med et besøg i nogle af Europas mest fascinerende storbyer, Barcelona eller Madrid, og oplev Gaudís enestående arkitektur. Foruden hundredvis af cafeer, barer og forretninger, byder Barcelona også på det enestående Picasso museum, La Sagrada Familia kirken og Gaudí-bygningerne.

Se Dalí’s verdensberømte værker på museet Teatro-Museo Dalí. Salvador Dalí er kendt for at være et geni indenfor surrealismen, og på dette museum kan man bruge flere timer i en anden verden.

Pals er en lille historisk by, som også omfatter landsbyerne Els Masos og Sa Punta, hvor der tilsammen bor omkring 2.000 mennesker. Byens middelalderlige atmosfære alene er værd at opleve, desuden er sandstranden her vidunderlig og strækker sig ca. 10 km langs kysten.

De spanske specialiteter og skønt vejr

Vejr og klima i Costa Brava
Klimaet i Costa Brava er mildt, og om sommeren ligger temperaturerne typisk omkring 21-28 grader. Om vinteren er der ca. 6-10 grader.
Mad, drikke og kultur
Costa Brava byder på lækker mad som serrano skinke, chorizo pølse, tapas og Spaniens nationalret Paella (ris med diverse skaldyr og fisk). Vin er meget populært i Spanien og udbuddet er stort. Glem ikke at prøve den populære og forfriskende Sangria.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen