KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING CASCAIS

Camping i Cascais - Campingferie til smukke, uberørte sandstrande
Cascais er en fortryllende badeby, som ligger på Estoril-kysten i Portugal ca. 30 km uden for Lissabon. Området er kendt for sin naturlige skønhed, solskin hele året rundt samt sine maleriske havne, indbydende strande og frodige bjerge. Destinationen har længe været et populært rejsemål for Dansk Bilferies gæster, hvilket skyldes de skønne campingpladser, som ligger i området. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Cascais, Portugal
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Alt om Camping i Cascais

Denne region har været beboet siden oldtiden, hvor den egentlige overtagelse af området fandt sted i det tolvte århundree. Takket være sine mange naturlige havne, har fiskeri altid været populært i hele Cascais. Meget af den tidligere historie er bevaret i dag, hvilket netop gør destinationen til et interessant rejsemål. Et behageligt klima er desuden et af kendetegnene ved denne region, hvilket gør at mange turister valfarter hertil.
Hvorfor skal I netop vælge at tage på campingferie i Cascais?
Vi har listet 4 af de vigtigste årsager nedenfor:

  • Et skønt, varmt klima i højsæsonen
  • Udendørs aktiviteter så som fiskeri, vandreture, golf og svømning
  • Et udvalg af kvalitetscampingpladser
  • En region som ligger i kort afstand til Lissabon

Populære campingpladser i Cascais & Strand

Strand & Natur i Cascais
Grundet de mange beskyttede strande på kyststrækningen i Cascais, er der en række af fantastiske strande, som bare må opleves. Nogle af de mest besøgte er "Prai Guincho" (placeret helt tæt på campingpladsen), "Praia de Carcavelos og Praia Rainha. En kort gåtur inde i landet vil præsentere en fantastisk udsigt over Sintra bjergkæden og desuden byde på smukke naturforhold.
Guincho
Denne campingplads tilbyder kvalitetscamping i kombination med et flot, naturligt miljø. Pladsen har desuden et stort udvalg af fritidsaktiviteter så som bordtennis og en flot, udendørs swimmingpool. Boligforholdene på Camping Guincho er desuden værd at nævne, da alle gæster har mulighed for at bo i rummelige mobilhomes, hvor de kan nyde adgang til det trådløse internet. Desuden er der puslerum og et vaskeri med tørretumblere og vaskemaskiner.

Attraktioner, mad & kultur i Cascais

Mad, drikke & Kultur
At området støder op til havet, har også inflydelse på den mad, som bliver serveret i området. Her kan I få traditionelle fiskeretter, som hovedsageligt tilberedes med ris. Hvidfisk og en art som kaldes "dorado" er særligt velsmagende. Friske grøntsager kogt i olivenolie og grillet kylling er også meget almindelig spise.
De grønne områder har også gjort vinproduktion muligt, og dermed har Cascais også nogen virkelig velsmagende vine. Ligesom i de andre områder i Portugal, er de lokale meget venlige og udviser en traditionel gæstfrihed, som ikke findes inde i storbyerne.
Seværdigheder i Cascais
Mange af af de gæster, som før har besøgt Cascais, har valgt at besøge de lokale vingårde, som findes i hele regionen. Selvom i ikke må gå glip af de mange smukke strande, er der også andre attraktioner i området, som er værd at besøge. Herunder den ikoniske Santa Maria fyrtårn og 'Cont Castro Guimaraes Museum'. Naturelskere vil også nyde at tage på udflugter i den nærliggende natur, hvor spetakulære udsigter kun er få øjeblikke væk.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen