KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I CANTABRIA/COSTA VERDE

Den skønneste campingferie i Cantabria/Costa Verde
Cantabria/Costa Verde er en skøn region beliggende i det nordlige Spanien, og her venter der en masse enestående natur-, kultur- og gastronomiske oplevelser. I Cantabria/Costa Verde finder I den usædvanligt smukke kyst, hvor over 60 hvide sandstrande ligger som perler på snor. Tag på campingferie til Cantabria/Costa Verde og nyd de fantastiske omgivelser samt den lækre, spanske mad og vin. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Cantabria / Costa Verde, Spanien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Cantabria/Costa Verde her...

Hvorfor camping i Cantabria/Costa Verde?
Vi har samlet fire gode grunde til at vælge Cantabria/Costa Verde som destination til jeres næste familieferie.
  • Garanti for masser af sol
  • Kilometerlange sandstrande
  • Lækker, spansk mad og fantastiske vine
  • Smukke og velbevarede landsbyer
Vi kender Cantabria/Costa Verde!
Den smukke kyst er et af de mest populære feriedestinationer i det nordlige Spanien, og byder på kilometerlange sandstrande, lækker mad, fantastisk natur og spændende kulturelle oplevelser. Regionen har formået at kombinere den autentiske charme med fantastiske kultur- og naturskatte. 

Bestil jeres næste campingferie til Cantabria/Costa Verde online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343.

Camping Playa Joyel

Derudover vil I på Camping Joyel finde et simpelt, men dejligt poolområde med familiepool, børnepool og jacuzzi. Poolområdet er omgivet af liggestole, der står til rådighed til pladsens gæster. Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid på campingpladsens restaurant, der serverer lækre retter til hele familien. Læs mere om Playa Joyel
Camping Playa Joyel er en skøn campingplads, der ligger i hjertet af Cantabria imellem Atlanterhavet og de Kantabriske bjerge. Campingpladsen har direkte adgang til en fantastisk sandstrand, og har faciliteter og aktiviteter til enhver. Camping Playa Joyel byder bl.a. på et stort undergrundsdiskotek, tennisbaner, fitness, børneklub, volleyball, badminton og ikke mindst et frodigt omkringliggende landskab. 

Natur og strande i Cantabria/Costa Verde

Cantabria/Costa Verdes skønne strande
Den kilometerlange kystlinje byder på fantastiske strande med fint sand, smukt vand, hyggelige fiskerbyer og skjulte skatte. Strandene har det Blå Flag, som indikerer en meget høj standard af kvalitet. Derudover har mange af strandene gode faciliteter, så I uden tvivl vil få en sjov dag på stranden. 

 
Smuk natur og landskab
Landskabet i Cantabria/Costa Verde er varieret - mod syd finder I bjergene, mens kysten er kendt for de smukke bugter, strande og hyggelige fiskerbyer. Ved havet og i bjergene har I mulighed for at prøve kræfter med forskellige sportsaktiviteter som f.eks. rafting, vandring, fiskeri og kanosejlads. 

Mad, kultur og klima

Vejr og klima
I Cantabria/Costa Verde er klimaet fugtigt og mildt. Regionen er kaldt "den grønne kyst", hvilket giver god mening i det frodige landskab. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 22 grader om sommeren, og her er I garanteret masser af sol. 
Mad, drikke og kultur
Regionens køkken er baseret på fisk i de kystnære områder, og kød og grøntsager i den indre del i landet. Derudover er regionen kendt for snie mange oste. I Cantabria/Costa Verde finder I fantastiske, spanske vine og god mad til enhver smag.

Cantabria/Costa Verde er fuld af farverige folkelige traditioner, der gør regionen til en oplagt destination til jeres næste campingferie. 
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen