KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I BRETAGNE

Alle de bedste campingpladser i Bretagne
I Bretagne støder man på en spændende og rå natur med vilde, forrevne klipper langs kysterne, det enestående tidevandsfænomen og mystiske fortidsminder. Området byder på et væld af spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Besøg franske byer og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
14 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Bretagne, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om camping i Bretagne her

Hvorfor camping i Bretagne?
Dansk Bilferie har den bedste kombination af strand, pool og de bedste faciliteter og aktiviteter til den perfekte campingferie i Bretagne.

Highlights fra Bretagne:
•    Betagende natur og fortryllende landskab
•    Spændende og sjove aktiviteter
•    Fantastisk mad og vin
•    Idylliske byer
Vi kender Bretagne!
Den yderste del af Bretagne går under navnet ”Verdens Ende”. Langs milde badestrande og ved foden af forhistoriske mindesmærker og vilde klippekyster lever du i takt med tidevandet, de keltiske legender og det personlige bretonske sprog.

Find og book din næste campingferie online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

De tre mest populære pladser i Bretagne

LE VIEUX MOULIN
Camping Le Vieux Moulin er en mindre familieplads beliggende på kysten af Bretagne, og byder på en stor swimmingpool. Her bor man i et smukt landskab med maleriske byer og små hyggelige fiskebyer. Området og pladsen byder på aktiviteter for hele familien. Læs mere om Le Vieux Moulin
DOMAINE DES ORMES
Domaine des Ormes er en plads, der oser af elegance og god atmosfære, placeret i et fantastisk område med enestående skove og søer. Pladsen byder på et tropisk poolområde med vandrutsjebaner og vandfald. Derudover tilbydes der et væld af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Læs mere om Domaine Des Ormes

LA GRANDE MÉTAIRIE
La Grande Métairie er en betagende smuk plads beliggende midt i et frodigt landskab. Børnene vil elske det herlige poolområde med rutsjebaner og pladsens minifarm. Pladsen byder med sin smukke omkringliggende natur på et væld af aktiviteter for hele familien. Læs mere om La Grande Métairie

Dejlige rolige strande i Bretagne


På stranden er der noget for alle, selv hvis du ikke kan svømme! I Bretagne vil alle få noget ud af deres dag, uanset om det er en dag, der indebærer badetøj og solcreme eller sport og leg.
 
Populære strande i Bretagne
Grands Sables, ved Groi - Anse du Verger, ved Saint Coulomb - Langoz stranden, ved Loctudy - Grève des Cures, på Trégastel - Blancs Sablons, på Le Conquet - Mine d'or, på Pénestin - Pen Bron, på La Turballe... Der er mange kandidater til titlen som bedste strand i Bretagne.
Strand
På Bretagnes strande vil du have mulighed for at slappe af i rolige og fredelige omgivelser, og/eller nyde de mange sjove sportsaktiviteter. Strandene er generelt bestående af små bugter og lange strækninger af fint sand eller småsten. Strandene er steder, hvor du vil kunne nyde en reel følelse af frihed og åbenhed for alle.

Fra øst til vest strækker Bretagne sig over 2800 km kystlinje fra Den Engelske Kanal til Atlanterhavet og tilbyder en bred vifte af dejlige strande. Lige gyldig hvor i Bretagne du befinder dig, om det er direkte på stranden eller centrum af Bretagne, så er du aldrig langt væk, når du får en uimodståelig trang til at dyppe fødderne i vandet. Det er skønheden ved en halvø.

Tre inspirerende byer i Bretagne

Brest 
Brest er en af de større byer i Bretagne med ca. 148.000 indbyggere. Byen blev næsten udslettet under 2. Verdenskrig, men er i dag en af Frankrigs betydeligste flådehavne og en meget moderne by. Byen er et godt udgangspunkt for udflugter til de mange øer som Plougastel-halvøen, Ile d´Ouessant og Le Fret. Øerne er usædvanligt smukke og helt sikkert et besøg værd.
Caen 
Caen var engang Vilhelm Erobrerens by. Her byggede han sit slot, og den pragtfuldt udsmykkede St. Pierre-kirke stammer fra hans tid. Kirken har et berømt klokketårn der er det højeste i Normandiet. Caen har endvidere sit eget krigsmuseum – Caen Memorial.

Rennes 
Rennes regnes for at være Bretagnes hovedstad. Byen brændte ned i 1720 og blev genopbygget med et retvinklet gadeplan, og minder derfor ikke om nogen andre byer i Bretagne. Tag en gåtur på Place de Lices og se de usædvanlige huse og besøg Palais de Justice, som blev brugt som Bretagnes parlament i det 17. århundrede.

Fransk gastronomi er en sikker vinder

Vejr og klima 
I sommermånederne er Bretagne meget solrig og varm. Temperaturerne ligger typisk omkring 18-24 grader i juni-september måned.
Mad, drikke og kultur
Den franske mad er meget alsidig, men ved kysten er det især fisk der præger menukortet. Bretagne har bl.a. især gode østers.  I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen