KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I BOURGOGNE

Alle de bedste campingpladser i Bourgogne
Tag på campingferie til Bourgogne og oplev de smukke omgivelser. Bourgogne byder hele jeres familie på en lang række aktiviteter og faciliteter, fantastiske vine og campingpladser, udsøgte kulinariske oplevelser og et smukt landskab. Nyd ferien på campingpladsen eller tag på opdagelse i Frankrigs skønne natur eller besøg gamle byer og slotte. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
0 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Bourgogne, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Bourgogne her...

Hvorfor vælge camping i Bourgogne?
Her er fire gode grunde til at vælge Bourgogne til campingferien:
  • Udsøgt mad og vin
  • Skøn natur og omgivelser
  • Spændende og sjove aktiviteter
  • Rig på kultur og historie
Vi kender Bourgogne!
Bourgogne ligger i Midtfrankrig, og er en enestående naturlig skønhed. Området har nogle af verdens fineste vinmarker, charmerende landsbyer samt floder og vandfald, der løber gennem dramatiske kløfter.

Find og book jeres næste ferie i Bourgogne online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Bourgogne. 

Aktiviteter og seværdigheder

Ud over de mange kulturelle og historiske seværdigheder i Bourgogne er der også noget for de yngste. I kan bl.a. besøge Laserbowl i Dijon, hvor I både kan bowle og spille lasergame. Derudover findes der en zoologisk have i nærheden, der byder på alverdens dyr, attraktioner og et museum. 
Når I tager på campingferie til Bourgogne kan I bl.a. besøge den romerske by Autun eller kunstmuseet, Musée de Beaux-Arts, i Bourgognes hovedby, Dijon. Musée de Beaux-Arts er et kunstmuseum, der er kendt for sin diversitet. Et besøg på vinmuseet i Beaune er oplagt, når I er i Bourgogne. Her vil I få mere viden om vinens historie og blive bedre rustet til at tage på vinsmagning på de mange spændende vingårde. 

Populære pladser

KANOPÉE VILLAGE
Camping Village Kanopée er en dejlig plads direkte ved floden i Sanône. Nyd pladsens gode faciliteter såsom stort poolområde med vandrutsjebaner og en restaurant med bar. Læs mere om Kanopée Village
VILLAGE DES MEUNIERS
Village des Meuniers er placeret i hjertet af det sydlige Bourgogne med et betagende landskab med bakker og grønne dale. Slap af ved poolen eller tag på opdagelse i området. Besøg nogle af de adskillige maleriske landsbyer og de mange vinmarker og vingårde. Læs mere om Village Des Meuniers

Kultur og fantastisk vejr

Vejr og klima 
Bourgogne har et varmt og solrigt klima. I sommermånederne ligger temperaturen typisk omkring 25 grader, dog kan der sagtens forekomme dage med over 30 grader.
Mad og vin  
Siger man Bourgogne, siger man også vin. Området er spækket med vinmarker og tilhørende gårde, hvor man både kan smage og købe de mest fantastiske vine. Bourgogne er yderligere kendt som et sted, hvor maden virkelig er af højeste kvalitet og det er nærmest umuligt at komme uden om gourmetretterne. Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe værd at nævne.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen