KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING BERN

Velkommen til Camping Bern
Bern er den næststørste schweiziske kanton og er berømt for sin intense, naturlige skønhed. Bern er en populær destination hele året rundt, som ud over at være et godt sted at finde vintersport, bestemt også er et ideelt sted for familiens campingferien. Bestil et skønt mobilhome på en af Dansk Bilferies campingpladser i Bern, så I har rig mulighed for at vandre gennem regionens dale og besøge de omkringliggende schweiziske landsbyer. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Bern, Schweiz
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Alt om Camping Bern

Hvorfor tage til Bern?
Nedenfor har vi listet de 4 vigtigste årsager til, at I bør vælge Bern som jeres næste feriedestination:

  • Historiske og charmerende byer
  • Fortryllende landskab
  • Mulighed for cykel- og vandreture
  • Et hav af attraktioner og seværdigheder
Vi kender Camping Bern!
Regionen Bern, som ligger i centrum af Schweiz, har længe været et populært rejsemål blandt campister takket været det store udvalg af aktiviteter og sine spektakulære bjerge, vandrestier og svævebaner. Udover sit fantastiske landskab er Schweiz også kendt for deres ostefremstilling, chokolade og ur-industri, som alt sammen er med til at gøre netop denne destination helt unik!

Find og book jeres næste campingferie på hjemmesiden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på 7010 4343.

De mest populære campingpladser i Bern

Jungfrau
Camping Jungfrau er beliggende blandt bjerge og vandfald og er dermed det perfekte udgangspunkt for vandre- og cykelture midt i fantastisk natur. På campingpladsen vil der være mulighed for at nyde pladsens swimmingpool med tilhørende vandrutsjebaner samt en charmerende alpin-restaurant.
Manor Farm
På Manor Farm har I mulighed for at bo på bredden af søen Thun i luksuriøse omgivelser. Her får i en skøn udsigt over fantastiske bjerge samt mulighed for at spille minigolf, tage på bådture og besøge de nærliggende badestrande. Pladsen huser desuden 2 restauranter og har en perfekt beliggenhed ift. nærliggende byer og attraktioner. 

Natur & Attraktioner

Attraktioner i Bern
Bern er hovedstaden i denne del af Schweiz og denne by kan prale af en lang række af imponerende serværdigheder. Herunder 'Federal Palace of Switzerland', det schweiziske alpinmuseum og Berns historiske museum. Besøgende vil også finde det interessant at tage en tur til Unterseen, som er en traditionel schweizisk by, der er gennemsyret af historie og omgivet af naturlig skønhed.
Strande & Natur i Bern
denne del af Schweiz har et stor antal søer, hvor mange af dem kan prale med sine lange strækninger af sand på kysten, hvor gæsterne vil nyde at slappe af i solen. Kantonen Bern har desuden også nogen af de mest imponerende vandfald i hele Europa, herunder Staubbach Falls og Trummelbach Falls, som er en række af gletscher-vandfald, som er placeret nær byen Lauterbrunnen.

Mad, kultur & klima

Prøv kræfter med det lokale mad
Schweiziske retter så som raclette og fondue er to retter, som bliver udbudt på de fleste restauranter i området. Disse to retter er en hyggelig måde for hele familien at være sammen om maden på og giver desuden mulighed for at tilpasse maden til enhver smag. Desuden kan det anbefales at prøve kræfter ved én af de mange fiskeretter, da fiskene, i de fleste tilfælde, stammer fra regionens store søer.
Schweizisk chokolade
En af de helt unikke ting ved Schweiz er deres chokolade. Besøgende som udforsker denne fortryllende del af landet, vil finde frisklavet chokolade i mange af de traditionelle butikker. Det er desuden muligt at sidde og nyde en kop kaffe med udsigt til det smukke landskab, imens I venter på jeres chokolade.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen