KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til Balatonsøen

Alle de bedste campingpladser ved Balatonsøen
Camping ved Balatonsøen er endnu ikke så udbredt blandt danskerne, dog er området i stigende grad ved at blomstre og det er med god grund. Balatonsøen er ikke blot den største sø i hele Centraleuropa, den er også kendt for sit varme klima, flotte, lange sandstrande, skønt, blågrønt badevand, samt endeløs kultur og historie. Ved Balatonsøen er der virkelig mulighed for at få tilfredsstillet din indre vandhund. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Balatonsøen, Ungarn
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Balatonsøen her...

Hvorfor camping ved Balatonsøen?
Der er mange grunde til at tage på campingferie ved Balatonsøen! Her er fem.

Highlights fra Balatonsøen:
•    Børnevenlighed
•    Masser af vandsportsaktiviteter
•    Smukke omgivelser og unik natur
•    Hyggelige og charmerende byer
Vi kender Balatonsøen!
Balatonsøen er en af de største søer i Europa. Søen har hele sommeren en dejlig badetemperatur. Omkring Balatonsøen er der flotte bjergkæder, hyggelige landsbyer og de mange kursteder er oplagte udflugtsmål for en gedigen omgang afslapning. 

Find og book din næste ferie ved Balatonsøen online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Balatonsøen. 

De mest populære pladser ved Balatonsøen

CAMPING VILLAGE ARANYPART
Denne campingplads er beliggende ved søens sydligste kyst og ligger kun 5 km fra den energirige by Siofok, hvor det vil være muligt at nyde et livligt natte liv i byens mange diskoteker og barer. Læs mere om Camping Village Aranypart
CAMPING FUERED
Camping Fuered er den største campingplads ved Balatonsøen og er beliggende i skønne omgivelser. Med blot en kort gåtur fra de flotte bredde sandstrande og en dejlig udsigt over søen er det nemt at se hvorfor pladsen er så eftertragtet blandt de mange danske ferieelskere. Læs mere om Camping Fuered

Strande og byer ved Balatonsøen

Strand og vandsport ved Balatonsøen 
Camping ved Balatonsøen er et sandt paradis for vandsportsentusiaster. Den gennemsnitlige dybde af søen er tre meter, så vandtemperaturer er behagelige i sommermånederne. Hvis du godt kan lide aktiviteter i og på vandet, så vil du ikke komme til at kede dig. Svømning, roning, vandski, vandcykling, sejlsport, you name it. Og med 300 kilometer kyststrækning byder Balatonsøen på masser af strande til solbadning i isolation og fred eller omgivet af mennesker. Og de fleste campingpladser på Balatonsøen tilbyder desuden swimmingpools.
Keszthely 
Ligger på den vestlige bred af Balatonsøen. Det er den næststørste by ved søen og en af de mere vigtige kulturelle, historiske og økonomiske knudepunkter i regionen. På grund af sin gunstige beliggenhed og tilgængelighed af både vej og tog er Keszthely og det omkringliggende område et eftertragtet rejsemål. 
 
Siófok 
Er en by på den sydlige bred af Balatonsøen. Byen er en af Ungarns mest populære feriemål, der er berømt for sine strande og natteliv. Siófok er en af de rigeste kommuner i Ungarn på grund af turismen. Ungarerne kalder byen for Balatons hovedstad, da det er den største by på dens kyster og fungerer som knudepunkt i regionen for både handel og turisme.

Området er spækket med aktiviteter

Kulturelle oplevelser  
Festetics er Ungarns 3. største palads og rummer et bibliotek, spejlmusiksal, hvor der ofte arrangeres koncerter samt en vidunderlig have, hvor mange truede dyr og planter lever i et jungleparadis.

Desuden findes der en lang række interessant og spændende museer i området omkring Balatonsøen, deriblandt Balatonmuseet, hvor du vil have mulighed for at opleve gamle arkæologiske fund, som stammer 7000 år tilbage i tiden. I safariparken nær museet vil du kunne opleve både bøfler, zebraer og kameler som går frit rundt.
Aktiv ferie! 
Hvis du er den aktive type kommer du ikke til at kede dig ved Balatonsøen, her finder du nemlig endeløse sjove aktiviteter såsom golf, fiskeri, cykling, ridning, sejlads, surfing, vandski og meget mere.  

Keszthely er beliggende på den vestlige bred af balatonsøen og er områdets største og ældste by. Allerede tilbage i det gamle romerske imperium var denne by et centrum for handel.

Nu vil du kunne nyde den vedligeholdte by samt opleve alt hvad byen har at byde på i form af shopping, fest og god mad.

Kultur og vejr

Vejr og klima ved Balatonsøen
I forår- og efterårsperioden ligger gennemsnitstemperaturen i Ungarn på et sted mellem 17-24 grader. I sommer månederne ligger gennemsnitstemperaturen omkring 25-29 grader, dog blev det 42grader den 22. juli 2007.
Mad, drikke og kultur ved Balatonsøen
Frokost er et vigtigt måltid for ungarerne og især suppe er populært. Det ungarske køkken er dog alsidigt og omfatter både mørt kød og fisk. Den traditionelle fiskesuppe, Halászlé, kan anbefales. Ungarerne har desuden en sød tand. Tærter, hjemmelavede kager og vaniljeis er de mest populære desserter.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen