KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPING I AVEYRON

Alle de bedste campingpladser i Aveyron
Aveyron er et område i det centrale Frankrig, der byder på store skove, åbne landskaber, kratersøer og vulkaner. Nyd den barske natur, de smukke steder og de historiske og kulturelle seværdigheder. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
1 Plads
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Aveyron, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Aveyron her...

Hvorfor camping i Aveyron?
Aveyron er en mindre turistet reigon med samme muligheder som mange af de mere populære destinationer. Her er yderligere fire gode grunde til at tage hertil.

Hightlights fra Aveyron: 
•    Smuk natur
•    Historiske og kulturelle seværdigheder
•    Fortryllende byer og slotte
•    Betagende omgivelser
Vi kender Aveyron!
Aveyron er et eventyrligt område gemt i det sydlige Frankrig og er ikke overrendt af turister - selv i højsæsonen. Søger du en rolig og afslappende ferie, er Aveyron i Frankrig skabt til jer. Aveyron er perfekt for familier med mindre børn og teenagere.

Bestil camping i Frankrig online her på siden eller ring til en af vores erfarne ferierådgivere på telefon 7010 4343.

To suveræne pladser for hele familien

LES TOUR
Les Tours er en skøn plads beliggende lige ved søen Lac de la Selves. Området omkring pladsen er oplagt til at udforske på cykel og søen er perfekt til vandski. Søen er perfekt til badning og andre vandsportsaktiviteter. Pladsen byder endvidere på en pool, badminton, tennis, volleyball og meget mere. Læs mere om Les Tour
LE PRÉ LOMBARD
Camping Le Pré Lombard er beliggende mellem bjergene Ariège og floden i smuk og uberørt natur. Området er oplagt til vandreture. Nyd ferien i det dejlige poolområde og tag på shopping i Andorra, der er perfekt til formålet. Pladsen byder endvidere på en lang række aktiviteter som bordtennis, billard, fodbold og basketball. Læs mere om Le Pré Lombard

Aveyron har hyggelige byer med masser af kultur

Najac er en landsby beliggende på en stenet bjergryg. Byen har kun en gade! I landsbyen er der også en kongeborg som blev bygget i det 13. århundrede, borgen har hemmelige gange og er desuden den højeste borg i Frankrig.
Byer i Aveyron 
Besøg den fortryllende by Espalion, som er rig på kulturarv med sin røde sandstensbro fra 13. århundrede og renæssanceslot.

I Aveyon er hovedbyen Rodez, som har en god atmosfære og er fantastisk hyggelig. Oplev den smukke bys historie, du finder bl.a. en smuk gotisk katedral bygget mellem det 13. og 16. århundrede. Et besøg værd er også museet Fenaille.

Her er varmt og rigeligt at foretage sig!

Attraktioner og forlystelsesparker i Aveyron
Forlystelsesparken Vulcanias tema er de askesprøjtende vulkanske naturfænomener. De besøgende lærer om Jordens tilblivelse og dens kræfter. Man kan komme på 3D- og 4D-rejser til Jorden indre eller tilbage til fortiden og fremtiden for at se tidligere og mulige kommende vulkanudbrud. Parken har også et særligt laboratorium hvor man kan hjælpe forskerne med metoder til at forhindre vulkanudbrud fremover.
Mad, drikke og kultur i Aveyron
Den franske mad er meget alsidig, men af franske klassikere er Bouillabaisse, Cassoulet og fiskesuppe især værd at nævne. Aveyron er også hjem for Roquefortost. I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere.

Vejr og klima i Aveyron  
I Aveyron er der varmt og solrigt. I sommermånederne ligger temperaturerne omkring 25-30 grader, mens de i forår- og efterårsperioden ligger på ca. 14-24 grader.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen
Vind 2.500,- til din næste ferie
Deltag i konkurrencen om et gavekort på 2.500,- til din næste ferie med Dansk Bilferie. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig Dansk Bilferies nyhedsbrev. Vinderen trækkes 1. september og annonceres i nyhedsbrevet.
Tak for din tilmelding.