KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

Velkommen til camping i Aquitaine

Alle de bedste campingpladser i Aquitaine
Strandene i området er berømte for det gyldne sand, der bare bliver ved og ved og ved. Aquitaine byder på spændende aktiviteter og faciliteter, god mad og vin, børnevenlighed, kulturelle oplevelser, samt et fantastisk smukt landskab. Nyd varmen og strandene, og slap af ved det smukke, blågrønne vand. Besøg franske byer og slotte, og tag på opdagelse i Frankrigs fantastiske natur. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
8 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Aquitaine, Frankrig
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Aquitaine her...

Hvorfor camping i Aquitaine?
Aquitaine er et dejligt område i Frankrig og her er lagt op til en herlig ferie. Her er bl.a.

Highlights fra Aquitaine:
•    Dejlige gyldne sandstrande
•    Spændende aktiviteter og kulinariske oplevelser
•    Et betagende landskab
•    Smukke byer og slotte
Vi kender Aquitaine!
Ordet 'aquitaine' er af latinsk oprindelse og betyder 'jord til vand'. Havet, utallige søer og tre store floder fortæller os, at romernes påvirkning af regionen endnu er tilstedeværende. Aquitaine har den længste kyststrækning og et væld af smukke strande.

Find og book din næste ferie i Aquitaine online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping i Aquitaine.

De mest populære pladser i Aquitaine

VILLAGE SYLVAMAR
Village Sylvamar er en skøn plads beliggende kun 900 meter fra de hvide brede sandstrande, omkranset af den fantastiske natur. Pladsene er det ideelle valg for naturelskere og vandsports-entuisaster. Pladsen byder også på en fabelagtig pool med vandrutsjebaner, tennis, bordtennis og fitness. LÆS MERE OM VILLAGE SYLVAMAR
LE VIEUX PORT Le Vieux Port byder på feriehygge under velduftende pinjetræer og er en perfekt familieplads med forrygende poolfaciliteter og kun 800 meter til stranden. Pladsen ligger midt i et hyggeligt, grønt og frodigt område. Læs mere om Le Vieux Port

LA RIVE La Rive er en skøn plads der råder over et af Aquitaines største indendørs- og udendørs poolområder. På La Rive bor I lige ved siden af de smukke vinmarker i Bordeaux. Pladsen er er rigtig godt udgangspunkt for at udforske området Aquitaine. Læs mere om La Rive

Tre spændende byer i Aquitaine

Bordeaux
Besøg Bordeaux og få tilfredsstillet shopping genet. Byen har bl.a. Europas længste gågade, Rue Saint Catherine. Hele Chartron kvarteret er fyldt med antikviteter, og lokale loppemarkeder finder sted stort set hver weekend. Tag en velfortjent pause på en af de mange cafeer i hyggelige stræder og på smukke åbne pladser.
San Sebastian 
San Sebastian er en rigtig gammel middelalderby, som bød de første pilgrimme velkommen på deres vej til Santiago de Compostela, med dets imponerende vue over Biscayabugten.

Dax 
Dax er en by der er kendt for sine thermalske kurbade. Tag et bad i ”Roman Fountain Chaul” og smør dig bagefter ind i mudder –det skulle eftersigende have helbredende effekt på en lang række lidelser.

Europas største strand med masser af aktiviteter

Den franske mad er meget alsidig, men ved kysten er det især fisk der præger menukortet.  I Frankrig drikker man selvfølgelig vin til alt, og det er oplagt at besøge en af de mange vingårde i området. Frankrig er virkelig et paradis for mad- og vinelskere. I sommermånederne er Aquitaine meget solrig og varm. Temperaturerne ligger typisk omkring 24 grader i sommermånederne. 
Aquitaine har 250 kilometer kystlinje og har ganske enkelt Europas største strand med fint sand. Derudover har området også 500 kilometer kyst fra de søer og flodmundinger, som er beliggende i området. Der er ubegrænsede muligheder for dig i Aquitaine - både for aktiv og afslappet ferie.

Hvis du trænger til at samle kræfter, så er det fine sand på Atlanterhavskysten det ideelle sted at slappe af. Ligeledes er der masser af fagfolk med speciale i afslapning og velvære til at tage sig af dig i de mange thalassoterapi-centre i Aquitaine.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen