KAN VI HJÆLPE?
7010 4343

CAMPINGPLADSER ADRIATERHAVET

Alle de bedste campingpladser ved Adriaterhavet
Adriaterhavet har gennem mange årtier været et yderst eftertragtet rejsemål for danske børnefamilier. Med sine pragtfulde, brede sandstrande og fortryllende, blågrønne badevand er det nemt at se, hvorfor camping ved Adriaterhavet er blevet så populært. Læs mere
Nulstil valg
Du har valgt:
32 Campingpladser
Sorter:
Nedenstående boliger er enten udsolgt eller ledige på andre datoer
Vent venligst
VENT VENLIGST ET ØJEBLIK
VI FINDER LEDIGE REJSEDATOER TIL DIG
Vælg dage
Vælg personer
Søg bolig
Se flere campingpladser
Tilpas resultater
BOLIGTYPER
BOLIGSTØRRELSE
FACILITETER
AFSTAND BY & STRAND
HUND
VELEGNET TIL
Intet resultat

Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
Intet resultat

Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
Intet resultat

NULSTIL SØGEKRITERIER

Desværre - intet resultat
Desværre - ikke muligt
Desværre - ikke muligt
<< Tilbage
 
Adriaterhavet, Italien
GÅ PÅ SIGHTSEEING
SE PÅ KORT

Læs mere om Adriaterhavet her...

Hvorfor camping ved Adriaterhavet?
Dansk Bilferies campingpladser har den bedste kombi af strand, pool, faciliteter og aktiviteter:

 

  • Kæmpe poolområder med bl.a. vandrutsjebaner
  • Sjove og udfordrende sportsaktiviteter
  • Central beliggenhed, blot en kort køretur fra bl.a. Venedig
  • Campingpladser direkte ned til sandstrand
Vi kender Adriaterhavet!
Find og book jeres næste ferie ved Adriaterhavet online her på siden eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7010 4343 for tip, råd og vejledning om camping ved Adriaterhavet.

Alle Dansk Bilferies ferierådgivere har besøgt de fleste campingpladser og kan derfor give jer en både personlig og professionel rådgivning.

Lidt om Adriaterhavets historie

På grund af den rige kultur og en unik identitet, søger mange tusinder af turister til området hvert år. I dag er Veneto blandt de rigeste, mest udviklede og industrialiserede regioner i Italien. Desuden er området rig på historie, natur, kunst og kultur. Derudover er Veneto den mest besøgte region i Italien, med cirka 63 millioner turister hvert år.
Veneto, som området hedder i den nordlige del af Adriaterhavet, er en del af Republikken Venedig, og har været en uafhængig stat i mere end tusind år. Republikken blev ikke gendannet ved Wienerkongressen efter Napoleonskrigene og blev indlemmet i det østrigske imperium, indtil den blev afgivet til kongeriget Italien i 1866 som et resultat af den tredje italienske uafhængighedskrig. Venedig regerede i århundreder over en af de største og rigeste republikker og handels-imperier i verden.

Smukke byer ved Adriaterhavet

Bibione
Bibione har ikke specielt mange indbyggere, faktisk bor der kun 3.000 i den charmerende by, men byen har plads til over 100.000 gæster, hvilket vil sige, at denne by i højsæsonen bliver forvandlet til en energifyldt by med alt tænkeligt at byde på; heriblandt en dejlig strand, sjove og spændende sportsaktiviteter, wellness, hyggelige caféer og restauranter, et livligt natteliv og ikke mindst gode shoppingmuligheder.
 
Jesolo
Jesolo er en autentisk italiensk by beliggende blot 16 km nord for Venedig. I romertiden ragede den nuværende lagune henover det område, som det meste af byen nu ligger på. På dette tidspunkt lå der flere små øer i lagunen, som byen var blevet bygget op på. Den største af øerne var kaldet Equilium, stedet for heste, som navnet Jesolo stadig repræsenterer i dag

Venedig
Da alle vores pladser ved Adriaterhavet er beliggende i den nordlige del af Italien og blot en kort køretur til Venedig, er det selvfølgelig oplagt at tage et smut forbi den gamle og fantastiske by. Byen blev grundlagt allerede i det 5. århundrede og var i løbet af de næste 600 år vokset til at være en af den daværende verdens største sømagter. I 1400-tallet var Venedig den førende italienske bystat.

Cavallino
Campingpladserne i Cavallino er den ideelle løsning til fuldt ud at kunne nyde en ferie på camping ved Adriaterhavet i Italien, i tæt kontakt med den urørte natur i Cavallino Treporti, en halvø langs Adriaterhavet, som er kendt i hele Europa for det rene badevand, de smukke laguneomgivelser og typen af ferie under åben himmel.

Adriaterhavet har nogle af Italiens bedste strande!

Ved Adriaterhavet vil I finde store, bredde og gyldne sandstrande med krystalklart og smaragdgrønt badevand, samt en betagende udsigt. Hvis dette lyder som noget for jer, så er camping ved Adriaterhavet jeres oplagte destination!
Strandene ved Adriaterhavet er i eliten og er formentligt nogle af Italiens bedste strande. Området er kendt for at have en lang række strande med det såkaldte blå flag, som indebærer miljøvenlighed, høj vandkvalitet, højt serviceniveau og højt sikkerhedsniveau.
SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen