KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nyhedsoversigt
Fotokonkurrence
16. august 2018
Vinderen er...
24. januar 2018
Vinderen er fundet!
15. juni 2017
Vinder af gavekort
09. november 2015
3 skiapps til skiferien
18. december 2014
Apps til Autobahnen
19. juni 2014
Flere pister i St. Anton
13. februar 2014
Ny lift i Wagrain
03. januar 2014
Apps til Autobahnen

Apps til Autobahnen

19. juni 2014

Autobahn og apps er måske ikke noget du førhen har sat i forbindelse med hinanden. Der findes dog mange apps der kan hjælpe dig på den tyske motorvej, og gøre turen mere behagelig og overskuelig.

 

Via tilføjelsesprogrammerne er det blandt andet muligt at komme lange kødannelser i forkøbet, finde de bedste rastepladser eller se hvor den det er muligt at tanke billigt. Berlingske har for nyligt berørt dette emne, og vi har samlet essensen af deres skriverier her:


Autohof Guide
Denne app guider dig til de bedste rastepladser langs motorvejen. Du kan blandt andet bruge den til at sammenligne priserne på brændstof og/eller udbuddet af restauranter.


Serwaysapp
Mange af de tyske rastepladser tank- og cafeterieanlæg efterses af Serways. I denne app kan du nemt finde den nærmeste rasteplads og se hvilke faciliteter der tilbydes. (F.eks. legeplads eller toilet)


Hotel Guide – Links Rechts der Autobahn
En nem og overskuelig app du kan bruge til at finde hoteller og moteller langs motorvejen. Du ændrer søgekriterierne ud fra den rute du har valgt og de priskriterier du ønsker. Du kan se ledigheden på de enkelte hoteller, og samtidig booke direkte fra app’en.


Stau Mobil
Denne app orienterer dig i trafiksituationen på den tyske motorvej. Så medmindre du har en GPS der har direkte kontakt til vejvæsenet, er denne app meget brugbar skulle der ske ulykker på din rute. Samtidig kan app’en vejlede om alternative ruter.


Baustellen
Denne app giver dig et overblik over hvor der er vejbyggerier og anlægsarbejder på autobahnen. Du kan læse alt om hvornår byggerier er startet, hvad de bygger og hvornår byggeriet slutter.

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen