KAN VI HJÆLPE?
7010 4343
Nyhedsoversigt
Fotokonkurrence
16. august 2018
Vinderen er...
24. januar 2018
Vinderen er fundet!
15. juni 2017
Vinder af gavekort
09. november 2015
Apps til Autobahnen
19. juni 2014
Rejseoplevelser giver lykke!

Rejseoplevelser giver lykke!

30. april 2015

Nye undersøgelser viser at folk, som bruger deres penge på oplevelser og ferier er lykkeligere end folk, som bruger deres penge på materielle goder. Så hvis du nogensinde skulle komme i tvivl om, hvorvidt fx overskudsskatten skal bruges på en ferie eller en ny fladskærm, så får du altså mest lykke for pengene, hvis du vælger ferien J

 

Forskere har fundet ud af, at vi overordnet set bliver mere lykkelige af at bruge vores penge på rejser og fede oplevelser. Dog vælger mange stadig at bruge penge på materielle ting, da de underbevidst tror, at de får mere for sine penge på den måde.

 

Professor ved San Francisco’s State University, Ryan Howell, siger: ”Hvis man eksempelvis køber en bil til 100.000 kroner, så ved man præcis hvad den er værd, og hvad man har fået for sine penge. I forhold til en ferie, har vi svært ved at vurdere den økonomiske værdi”, forklarer professoren.

 

I undersøgelserne har man blandt andet stillet spørgsmål til en lang rækkemennesker både før og efter køb.

 

Før købene svarede de fleste af deltagerne, at de var overbevidst om, at de ville blive mere lykkelige ved at købe en ferie eller oplevelse, men at det ville give mest økonomisk mening, hvis de brugte pengene af på ting.

 

Sagt på en lidt anden måde, så holder minderne fra en ferie længere end nye sko :)

 

Læs artiklen her

SAMMENSÆT SELV ØNSKEDE BOLIGER
DIN BESTILLING
Til toppen